MyFeed Personalized Content
od 6 mjeseci
Proizvod Kašice za bebe i drugi Gerber Organic for baby proizvodi
Dodajte ovu objavu u favorite

Gerber hrana za odojčad i malu decu sa jabukom, borovnicom i bananom 80g, od 6. meseca

0
0 (0)

Učinite jutarnji ili popodnevni jelovnik svog deteta raznovrsnim Gerberovom slasnom i laganom  voćnom užinom u vrećici. Bez dodatne soli i šećera.

Hrana za odojčad i malu decu sa jabukom, borovnicom i bananom pogodna za uvođenje diversifikacije u prehranu odojenčadi i male dece. Učinite jutarnji ili popodnevni jelovnik svog deteta raznovrsnim Gerberovom slasnom i laganom  voćnom užinom u vrećici. Njegov format obroka spreman za jelo bez nereda prikladan je i praktičan za jelo napolju dok ste u parku, u planinama, na plaži ili u automobilu. Gerber  voćni pire sadrži pažljivo odabrane sastojke.. Bez glutena, šećera i soli. Brinemo o Vašoj bebi.

Gerber® je jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih brendova u dečijoj prehrani, s više od 80 godina istorije. Njegova proizvodnja nije samo posao, već i naša omiljena zabava! Rezultat naše predanosti Gerber® proizvodima su milioni zdrave dece te srećni roditelji širom sveta.

Gerberu® kao stručnjak za prehranu beba sarađuje direktno s poljoprivrednicima sa ciljem osiguranja besprekorne kontrole kvaliteta sastojaka. Tako svo voće i povrće prolazi testove na više od 100 parametara pre nego što nastane finalni Gerber® proizvod.

rating review icon
Nedavne recenzije

Prosečne ocene kupaca

0
0
0 ocene kupaca

Snimak ocene zajednice

  • 5 star
    0
  • 4 star
    0
  • 3 star
    0
  • 2 star
    0
  • 1 star
    0

Dodajte novu recenziju